Πιστοποίηση VLOG «Ohne Gentechnik»

Πιστοποίηση VLOG «Ohne Gentechnik»

VLOG

Η GENECON πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες ανάπτυξης και εφαρμογής του προτύπου VLOG «Ohne Gentechnik».

Η πιστοποίηση VLOG απευθύνεται σε εταιρείες παραγωγής και μεταποίησης τροφίμων και συστατικών τροφίμων, που επιθυμούν να επισημάνουν τα προϊόντα τους με το σήμα «Ohne Gentechnik» καθώς και σε οργανισμούς παραγωγής ζωοτροφών ή εμπόρους ζωοτροφών, που επιθυμούν να επισημάνουν τα προϊόντα τους με τη σφραγίδα «VLOG geprüft» ή «VLOG verified».

Το πρότυπο VLOG εφαρμόζεται κυρίως σε προϊόντα όπως το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα αυγά, τα δημητριακά τόσο στην πρωτογενή παραγωγή (π.χ. σε φάρμες εκτροφής ζώων για παραγωγή γάλακτος) όσο και στη μεταποίηση τροφίμων (π.χ. στην παραγωγή τυροκομικών προϊόντων) καθώς και στην παραγωγή ζωοτροφών.

Οι μεγαλύτερες αλυσίδες εμπορίας τροφίμων στην Ευρώπη (ALDILIDLREWEEDEKA)καθώς και οι μεγαλύτεροι παραγωγοί (ARLAFRIESLANCAMPINA) έχουν ήδη προχωρήσει στην πιστοποίηση τους.

 

Για πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο +2310414325 ή να μας αποστείλετε αίτηση ενδιαφέροντος στο genecon@gmail.com

Υπεύθυνη Προγράμματος: Έλενα Παγκάλου, MSc Food Quality Management