Πιστοποίηση Halal

Πιστοποίηση Halal

Πιστοποίηση Halal

Η GENECON, πρωτοπόρος στην ανάπτυξη και εφαρμογή εξειδικευμένων εξαγωγικών πιστοποιήσεων σας ενημερώνει ότι έχει έρθει σε συνεργασία με τον διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό πιστοποίησης Halal Quality Control, τον επίσημο αντιπρόσωπο του World Halal Food Council στην Ευρώπη!

Η Halal Quality Control:

  • κατέχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και αναγνωρίσεις Halal σε όλο τον κόσμο χωρίς περιορισμούς
  • παρέχει πιστοποίηση Halal µε παγκόσμια αναγνώριση και εγκυρότητα
  • αναγνωρίζεται από το σύνολο των μουσουλμανικών αρχών, κυβερνήσεων, οργανισμών και κοινοτήτων παγκοσμίως

 

Επωφεληθείτε σήμερα από τα πολλαπλά οφέλη της πιστοποίησης Halal και διασφαλίστε τη σίγουρη πώληση των προϊόντων της εταιρείας σας αλλά και των πελατών σας στο σύνολο των Ισλαμικών χωρών μέσω της πιστοποίησης σας με την HQC!

Halal Quality Control - Πιστοποίηση Χαλάλ

Halal Quality Control

Συνδυάστε την πιστοποίηση Halal με άλλες εξειδικευμένες πιστοποιήσεις (IFS, BRC, ASDA, SMETA, Sainsburrys, Waitrose, GLOBALGAP, GRASP) και διευρύνετε τις αγορές σας!

Για πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις εφαρμογής καθώς και το κόστος πιστοποίησης Halal των προϊόντων σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

 

 

Γενικά περί πιστοποίησης τροφίμων Halal

  • Η πιστοποίηση Halal («halal = αποδεκτό») των τροφίμων αποτελεί ένα συνδυασμό ελέγχου θρησκευτικών απαιτήσεων και απαιτήσεων παραγωγής που σχετίζονται με την ασφάλειας των τροφίμων
  • Τα προϊόντα πρέπει να συμμορφώνονται με τους Ισλαμικούς Κανόνες. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να περιέχουν «μη επιτρεπτά» από το Ιερό Μουσουλμανικό Δίκαιο όπως χοιρινό ή υποπροϊόντα τα οποία προέρχονται από χοίρους, αλκοόλ, τοξικές για τον οργανισμό ουσίες κ.α.
  • Κατά την παραγωγή δεν πρέπει να γίνεται «ανάμιξη» επιτρεπτών με μη επιτρεπτά υλικά ή εξοπλισμό
  • Ανάλογα με τις χώρες – στόχους τα πιστοποιητικά πρέπει να είναι αναγνωρισμένα από τους φορείς διαπίστευσης (π.χ. LPPOM MUI, JAKIM, CICOT, MUIS, MOEW, ESMA, GAC κ.α.)
  • Τα υλικά τα οποία χρησιμοποιούνται στην παραγωγική διαδικασία πρέπει να είναι επιτρεπτά