Η GENECON συμμετέχει στη FRESKON 2016

Η GENECON συμμετέχει στη FRESKON 2016

Η GENECON θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών FRESKON με δικό της εκθεσιακό χώρο στο Περίπτερο 13, Stand 84.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα διοργανωθεί το πρώτο Διεθνές Συνέδριο για τα Πράσινα Λαχανικά & το Σπαράγγι στις 22 & 23 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Το συνέδριο θα αποτελείται από 5 θεματικές ενότητες, ενώ προσκεκλημένοι είναι οι πλέον σημαντικοί επαγγελματίες του κλάδου που θα συμβάλλουν με ουσιαστικό τρόπο στη διασαφήνιση των θεματικών.

Επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα λάβουν χώρα κι άλλες παράλληλες εκδηλώσεις:

  • Παρουσιάσεις στρατηγικών διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών από εκπροσώπους ξένων αλυσίδων supermarkets από τη βαλκανική αγορά ( Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία & Fyrom)
  • Παρουσίαση καινοτομιών και νέων τεχνολογιών στον τομέα των φρέσκων φρούτων και λαχανικών
  • Προγραμματισμένες παρουσιάσεις εκθετών στο χώρο της έκθεσης

 

GENECON - Συμμετοχή στη Freskon 2016Η GENECON αποτελεί την πλέον εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρεία στον αγροδιατροφικό τομέα παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες από το «χωράφι στο ράφι» και από την «παραγωγή στην αγορά». Εξειδικευόμαστε στην ανάπτυξη και εφαρμογή διεθνώς αποδεκτών προτύπων πιστοποίησης (GLOBALGAP, IFS, BRC, ISO) συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση της αγοράς με τη βέλτιστη σχέση τιμής και ποιότητας. Από το 2007 έχουμε συνεργαστεί με περισσότερους από 12.000 αγρότες και 200 επιχειρήσεις στον ελληνικό και ευρωπαϊκό πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να εγγραφείτε και να παραλάβετε δωρεάν την πρόσκληση σας:

 

_____________________________________________________________________________

 

Tags: